Fotostudio Wierd

Onze manier van werken wat wij altijd met veel plezier en gedrevenheid blijven doen, namelijk het fotografisch vastleggen van bijvoorbeeld mooie producten en bijzondere momenten, is in deze tijd niet veel veranderd.

De afstand tot diegene die gefotografeerd wordt is in de regel al 1,5 meter en meer, en na het fotograferen gebeurt de rest van het werk wat daarbij hoort zoals het uitzoeken en bewerken van de foto’s op onze eigen werkplekken. Wij werken nu wel vanaf 2 verschillende locaties om zo het risico van eventueel elkaar besmetten natuurlijk te minimaliseren en daarmee de continuïteit en beschikbaarheid van een fotograaf te kunnen blijven waarborgen.

Wat er wel is veranderd is dat doordat alle bijeenkomsten en gebeurtenissen sinds de lock-down niet meer doorgingen, wij veel opdrachten in onze agenda’s moesten schrappen. Ook nu gebeurt er op dat gebied nog erg weinig, maar met  de aanstaande versoepelingen van maatregelen komt er hopelijk weer wat beweging in activiteiten die wij dan weer mogen vastleggen voor onze opdrachtgevers. Wat gelukkig wel is door blijven gaan is de fotografie voor de Flevopost wat we al 40 jaar doen en wat ons betreft nog vele jaren blijven doen. Ook enkele bedrijven wisten ons te vinden om goede foto’s voor promotionele doeleinden te maken in onze studio waar er genoeg ruimte is om de anderhalve meter afstand te houden.

Wij hopen dat alle bedrijven hun weg door deze tijd kunnen vinden en er goed uitkomen. Wij zijn in deze tijd volop beschikbaar om te helpen om product of dienst met zorg vast te leggen, zodat met die foto’s (of video)  weer extra aandacht wordt gegenereerd.

Fotostudio Wierd

Zoom 17- 15

0320 236006

www.fotostudiowierd.nl

mail@fotostudiowierd.nl