Studenten steunen boeren met speciale keukenhanddoek

Dronten - Vijf studenten van de Aeres Hogeschool Dronten hebben speciale keukenhanddoeken ontwikkeld waarmee ze de boeren willen steunen. De studenten hebben de handdoeken net één week binnen en hebben al meer dan 250 exemplaren verkocht.

Geen onderbroeken

Het idee kwam tot stand bij een van de vele brainstormsessies. Eerst was het idee om onderbroeken te laten ontwikkelen waarbij de agrarische sector centraal staat. Echter was dit niet realistisch en ging het team verder brainstormen. Toen kwamen zij op het idee om keukenhanddoeken te laten ontwerpen.

Het is geen gewone alledaags keukenhanddoek. Het is een handdoek waarbij de agrarische sector in het middelpunt staat, trots uitdraagt en de boeren een hart onder de riem steekt. De naam van het bedrijf waaronder de handdoek wordt verkocht is Farmer Wear. Farmer betekend boer, dat spreekt voor zich. Wear staat voor het uitdragen van trots, trots op onze boeren.

Verkrijgbaar in boerderijwinkels

De keukenhanddoeken zijn verkrijgbaar in enkele boerderijwinkels en bij de studenten zelf. Op Facebook staan de precieze verkooppunten weergegeven. Neem daarom gerust een kijkje op de Facebookpagina van Farmer Wear, of mail naar FarmerWear@outlook.com.