Roy Oostwegel Entertainment

Op 16 maart j.l. vierde ik mijn verjaardag en het cadeau was een gecontroleerde lockdown. Het voelde zo raar, zo vreemd. Hele dagen thuis, kinderen niet naar school. Toch hebben we van de nood een deugd kunnen maken.

Door via live streams op te treden kon ik toch het beroep uitoefenen waar ik zoveel energie uit haal. Nummers thuis opnemen en verspreiden va social media, het maakt het onaangename wat aangenamer. Nu 1 juni eraan komt en de groepen wat groter mogen worden, komt er ook hopelijk weer wat ruimte voor live muziek.

Iedereen wordt geraakt op dit moment door het virus. Zakelijk, privé, we hebben er allemaal mee te maken. De gehele entertainment business ligt stil, grote evenementen zijn afgelast tot 1 september en de vraag is of er daarna wel ruimte is voor grote groepen. Ook mijn geluidsman Chris van Os van Line4Events ervaart dagelijks de gevolgen van deze crisis.
Ik hoop dat we elkaar snel weer kunnen zien. Optredens bij mensen thuis of in cafés zijn vanaf 1 juni weer mogelijk dus neem gerust contact op voor meer informatie. Tenslotte gaat er niets boven live muziek. De eerste boekingen voor juni zijn inmiddels binnen, ik hoop dat er nog vele mogen volgen.  

www.royoostweegel.nl

https://www.facebook.com/zangroyoostweegel/

boeking@royoostweegel.nl

Management: 06 46 73 22 51