fresh focus, hét bureau voor creatieve communicatie

En ineens werden we in Nederland geconfronteerd met Corona. We zagen het wel aankomen, maar niemand realiseerde zich de impact. Wat konden we verwachten?

Veel geplande bijeenkomsten werden afgezegd en verschillende klanten van fresh focus sloten tijdelijk de deuren. Het was voor iedereen schakelen. Thuis en werk liep meer dan ooit door elkaar en hoe houden we de verbinding met onze klanten? Hoe kunnen we onze klanten blijven ondersteunen op een passende manier; waar zijn we het hardst nodig? En dat is precies hoe we altijd werken; flexibel en doelgericht. Veel bedrijven hebben we kunnen helpen met specifieke coronacommunicatie. Plannen, redactie en social media…het is zomaar een greep… En dan niet van 9 tot 5, maar juist op het moment dat het nodig is.

Ons werk is grotendeels hetzelfde gebleven, maar online heeft wel een enorme vlucht genomen. Ons team zet zich keihard in, soms vanaf huis, maar ook vanaf kantoor op gepaste afstand. Samen werken we aan mooie opdrachten. Onze eigen website is met wat vertraging live gegaan en dat is een mooi voorbeeld van teamwork!

IPPYS woondeco

Naast fresh focus hebben we ook IPPYS woondeco, een hippe webwinkel met woonaccessoires (veelal Scandinavisch). Vanuit fresh focus wordt hard gewerkt aan de marketing van de webshop en dat zijn we natuurlijk blijven doen. Naast het versturen van ons magazine hebben we in quarantainetijd fors ingezet op de service en het versturen van ‘çadeautjes’. Want deze tijd is al lastig genoeg en een beetje extra aandacht geven is dan het minste dat we kunnen doen.

Heb jij behoefte aan communicatieinzet of een mooi ontwerp? Wij highlighten jouw boodschap!

Bel 0320 - 258879 of mail ons op info@freshfocus.nl.

Ons kantoor is aan De Schans 19-33 (1 hoog).

www.freshfocus.nl

Kijk ook eens op www.ippyswoondeco.nl

 

Sanne van Ommen en Thirza Kluen