Inloopspreekuur Energieloketten weer open

Regio - De deuren van Energieloket Lelystad, Zeewolde en Dronten zijn weer geopend. Bewoners zijn van harte welkom op de inloop-spreekuren.

Vera Dam, directeur van Natuur en Milieufederatie Flevoland licht toe: 'Vanwege de coronacrisis heeft het Energieloket een aantal weken haar winkeldeuren genoodzaakt moeten sluiten. Inmiddels maken de versoepelingen vanuit de overheid het weer mogelijk om de inloopspreekuren weer te starten. Wel hanteren we een aantal bezoekregels. Zo is er een maximum van twee personen tegelijk binnen, en is de winkel zo ingericht dat we minimaal op 1,5 meter afstand bezoekers advies kunnen geven over energiezuinig wonen en het zelf opwekken van duurzame energie'.

Online advisering en haal- & brengservice

Vera Dam vervolgt: 'De afgelopen weken hebben we Flevolanders vooral online te woord kunnen staan. We hebben onze dienstverlening uitgebreid met een chatservice. Dit houden we in stand, zodat bewoners die liever thuis blijven ook van dienst kunnen zijn. Ook onze haal- & brengservice van onze gratis energiemeters om thuis energielekjes te ontdekken continuren we. Wij zijn dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur online bereikbaar via onze website. Alleen zondag zijn we niet bereikbaar'.

Zie voor actuele openingstijden: www.energieloketflevoland.nl/contact