Nieuwe provinciewandelgids Flevoland verschenen

Regio - Wandelliefhebber Bart van der Schagt -ook bekend als WandelBart- heeft een nieuwe wandelgids over Flevoland uitgebracht. De gids bevat 22 leuke wandelroutes verspreid over de gehele provincie.

De wandelingen -van kort tot lang- in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Grote verscheidenheid 

De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers en laten de karakteristieke kenmerken en grote verscheidenheid van de provincie Flevoland zien: in de Noordoostpolder niet alleen de uitgestrekte akkerlandschappen, maar ook de oudere bossen in het oosten. Uiteraard ontbreekt een leuke wandeling door en in de omgeving van Urk niet. In de Flevopolders zijn het vooral de bossen langs de Veluwerandmeren en die langs het Markermeer die de boventoon voeren. Natuurpark Lelystad staat natuurlijk ook in deze gids, evenals een paar leuke stadse wandelingen: door Emmeloord, Dronten, Lelystad en Almere.

Alle WandelBart provinciewandelgidsen zijn te koop bij de boekhandel, bol.com of via de website www.wandelbart.nl. Buiten Nederland zijn de gidsen alleen op de website te bestellen. De gidsen kosten 14,95 euro.

Routes up-to-date

Provinciewandelgids Flevoland is de zeventiende en laatste uit de reeks WandelBart provinciewandelgidsen. Op korte termijn verschijnt 'Wandelgids Waddeneilanden' en in het najaar 'Cityhoppen in Nederland'. Alle wandelgidsen worden in kleine oplages gedrukt, zo blijven de routes goed up-to-date. Eventuele routewijzigingen zijn op de site te vinden.