Buytenplaets Suydersee

En toen was het oorverdovend stil…

Toen het coronavirus ons land bereikte, werd al snel duidelijk dat het ook Buytenplaets Suydersee hard ging raken. Alle reserveringen op korte termijn werden geannuleerd en het bleef oorverdovend stil. Net nu wij na 4 jaar hard werken de transformatie van gewone stadscamping naar bijzondere overnachtingslocatie afgerond hebben, gebeurd dit! Ongeloof, woede, teleurstelling, verdriet…

Maar een echte ondernemer zit niet stil, je probeert in oplossingen te denken. En deze hebben wij gevonden in privé sanitair. Na goedkeuring van de veiligheidsregio kunnen wij gasten ontvangen in onze bijzondere accommodaties door hen hun eigen sanitair aan te bieden. Ook gewone kampeerders kunnen deze privé units bijbestellen waardoor er ‘gewoon’ gekampeerd kan worden.

Uiteraard zet het wel de marges onder druk, want het huren van deze units is zeker niet goedkoop, maar we zijn wel open! Zij het voor nog geen 25% van de normale capaciteit, maar we zijn wel open! Ja, ik blijf het herhalen… we zijn open! En wat genieten de mensen die hier komen. Het is heerlijk rustig, zo mooi groen en zo lekker om er even uit te zijn! aldus eigenaar Piet Roskam.

Buytenplaets Suydersee

Badweg 1, 8223 PA Lelystad

www.buytenplaets-suydersee.nl

info@buytenplaets-suydersee.nl

0320 - 258 253