Nieuwe datum voor derde editie Onze Dorpskwis

Dronten - De kwisavond van de derde editie van Onze Dorpskwis vindt plaats op 20 maart volgend jaar. De feestelijke slotavond staat op de agenda voor 9 april 2021. Dat laat de organisatie van het evenement weten.

Alle voorbereidingen voor het evenement van dit jaar waren in volle gang. Sterker: het kwisboek met vragen voor de deelnemende teams over Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en Ketelhaven was al klaar. Bovendien arriveerden onlangs de door de gemeente gesponsorde t-shirts voor de vele actieve vrijwilligers van Onze Dorpskwis.

De coronacrisis gooide roet in het eten: de kwisavond van 15 mei, waarbij teams door de hele gemeente op zoek gaan naar antwoorden op de vragen uit het kwisboek, kon niet doorgaan. 

Ruimte voor teams

Daarom is besloten het evenement door te schuiven naar volgend voorjaar. Begin volgend jaar wordt de aftrap gedaan en vanaf de instructiemiddag kunnen de teams hun tanden stuk bijten op de hints voor de geheime opdracht(en) die tot 20 maart gegeven worden. Teams kunnen zich nog steeds aanmelden en vragen stellen over de leukste dorpskwis die er is via info@onzedorpskwis.nl.