Woonzorg Flevoland is dankbaar voor ingestuurde kaarten en tekeningen

Lelystad - Door verschillende kaartenacties en oproepen hebben al tientallen kaarten en kindertekeningen Woonzorg Flevoland bereikt. De Lelystadse zorgorganisatie is erg dankbaar voor al deze opstekers.

Dagbestedingscoach Aryan de Vos organiseert samen met haar collega’s van de afdeling ‘Welzijn’ normaal gesproken de activiteiten in woonzorglocatie De Hanzeborg, van bloemschikken tot bingo. Activiteiten die vanwege corona niet door kunnen gaan, of op een andere manier georganiseerd worden. De bewoners wordt namelijk gevraagd zoveel als mogelijk op hun afdeling of kamer te blijven, om alle risico’s op corona te beperken. Aryan: 'Om een glimlach op het gezicht te krijgen van onze bewoners, een glans aan de dag te geven verzinnen we vele activiteiten en hebben een oproep gedaan om kaarten en tekeningen naar ons te sturen'.

Massaal gehoor gegeven aan oproep

En aan die oproep werd massaal gehoor gegeven. 'Gisteren hebben we de gangen van de Hanzeborg voorzien van tekeningen, gemaakt door kinderen, voor onze bewoners. Dat ziet er zo geweldig uit! En weer zijn er ontzettend veel kaarten, tekeningen en knutselwerkjes binnen gekomen. We hebben zelfs kaarten mee kunnen geven aan de thuiszorg! Zo krijgen ook de die thuiszorg van ons ontvangen even een opkikkertje. We proberen iedereen te bereiken, met wat in onze mogelijkheid ligt'.

Hartverwarmend

Aryan is blij met de samenwerking tussen alle collega’s van Woonzorg Flevoland. 'Het is ontzettend mooi om te zien hoe wij binnen alle teams momenteel samenwerken. Zo hebben ze op het atelier van onze locatie De Bolder echt prachtige kaarten voor ons gemaakt en geschreven!' Maar het allerliefst wil de dagbestedingscoach nogmaals de mensen en kinderen bedanken die de moeite nemen om iets op te sturen. 'Het is hartverwarmend, echt ontzettend bedankt!'

Wie ook nog graag iets naar cliënten van Woonzorg Flevoland wil sturen, kan dat doen door dit te adresseren aan Woonzorgcentrum De Uiterton, ter attentie van kaartenactie, Marktstraat 1, 8224 MA, Lelystad. Hier worden alle kaarten en tekeningen verzameld, en onder de locaties verdeeld.