Hoe je een tas draagt? Vooral stijlvol

Aangeboden door: norasbags.com

​Rugtassen zijn voor scholieren en shoppers om boodschappen mee te doen. Dat ligt genuanceerder. We nemen een paar tassen met je door.

We lijken de rugzak een beetje voorbij. Niet helemaal natuurlijk, want de rugzak is een volwaardige tas die voor het grootste deel door scholieren wordt gedragen en daarmee zijn nut bewijst. Ze zijn er bovendien ook in kleine formaten die weer schattig staan als je op de fiets naar de markt gaat. 

Handtas handvaten

Ga je echter naar kantoor of een avondje uit dan is een echte handtas een must have. Een stevig en compact exemplaar dat niet gaat bungelen als je deze over je onderarm draagt. Dat is een vereiste. Daarom moet een goede handtas stevige handvaten hebben, met een goede grip. Veel vrouwen zullen deze tas namelijk ook wel in de hand vasthouden. Dat staat sjiek. 

Stijlvolle shopper

Kies je voor een shopper dan mogen de handvaten wat langer, want deze tas draag je tevens over je schouder. Ook deze kan prima mee naar kantoor, met een laptop erin bijvoorbeeld, maar waak er dan wel voor dat de vorm en uitstraling ervan stijlvol zijn. Een shopper waarvan je denkt: hoeveel groenten zouden daarin passen, is er niet eentje die je met je meedraagt naar het werk. 

Accessoire aandacht

Welke tas je ook draagt, er is ook veel gelegen aan de accessoires die je erbij draagt. Denk aan een bijpassende riem in mooi bruin leer of met een opvallende gesp. Net zoals die op je tas bijvoorbeeld. Je draagt een riem overigens niet louter om een broek, maar het past ook heel goed om een jasje of vest. Daarmee maak je je outfit echt compleet. 

Datzelfde geldt overigens voor de sjaal die aan een comeback bezig is. Deze kan je om je hals dragen, maar evenzo goed om je middel. Het is trend om met een mooie zijden exemplaar je taille te benadrukken. Dat kan zelfs prima om een jurkje. 

Taille tas

Om bij de tassen te eindigen, je kunt hier ook een fanny pack voor inzetten. Een kleine tas met een ceintuur die je om je middel draagt. Voordeel is dat je daar behalve je lipstick ook een zonnebril en een portemonnee in kwijt kunt. Het draagt comfortabel en ziet er ook nog eens mooi uit. Ook hiermee benadruk je je taille. Stem de kleur af op je outfit en kies een stijlvol exemplaar. Allerlei tassenmerken hebben tegenwoordig een fanny pack in de collectie.