Leisure World kijkt terug op mooi schaatsseizoen

Dronten - Kunstijsbaan Leisure World Ice Center heeft het seizoen 2019/2020 afgesloten. Het Ice Center kijkt terug op een mooi schaatsseizoen. De ijsbaan heeft meer bezoekers ontvangen dan voorgaande jaren.

Sportief en actief uitje

‘Ondanks de zachte winters hebben wij afgelopen winter gemerkt dat veel gezinnen de ijsbaan bezoeken voor een sportief en actief uitje,’ aldus Yvonne Obbema van het Leisure World Ice Center.

Clubkampioenschappen

Zaterdag 7 maart sloot de Leisure World Skating Club - de schaatsvereniging die de Dronter ijsbaan als thuisbasis heeft - het winterseizoen af met de traditionele clubkampioenschappen. Veel pupillen en junioren van de Skating Club hebben afgelopen seizoen deelgenomen aan diverse Nederlandse Kampioenschappen, zoals het NK Afstanden in Alkmaar, het Nationaal Pupillen Toernooi in Groningen, het NK Allround in Enschede, de Landenwedstrijd in Inzell, het NK Sprint in Amsterdam en de Viking Race in Heerenveen.

Zomertraining

Begin april start de Skating Club met de zomertraining, bestaande uit wielrennen, skeeleren en CrossFit-training. Op 19 september opent het Ice Center zijn deuren voor het elfde winterseizoen.