Fysiotherapiepraktijk Levator nieuw in Dronten

Dronten - Michael Haverkamp werkt sinds 1 februari als algemeen therapeut in de praktijkfysiotherapie Levator te Dronten. In de afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in Dry Needling en na de laatste cursus is hij bevoegd om ook in de regio van het kaak-hoofd te behandelen.

Haverkamp: 'Door Dry Needling en de methode Mc Kenzie is het vak van fysiotherapeut nog boeiender geworden. Mijn missie is dat de patiënt zich weer lekker voelt en beter kan bewegen'.

Haverkamp is in 1982 afgestudeerd in Amsterdam. 'In de tijd daarna heb ik verschillende werkplekken gehad. Mede daardoor heb ik mij op een veelzijdige manier kunnen ontwikkelen'. 

Als fysiotherapeut wil Haverkamp begeleiden/coachen bij het verloop van een aandoening/klacht. 'Vaak zijn er praktische tips te geven en ik blijf een “luisterend oor”. Ik heb een holistische visie, wat inhoudt dat ik kijk naar het functioneren van het hele lichaam en niet alleen naar de plek van de klacht. Fysiotherapie Levator streeft ernaar, het niveau (Engels: Level) van functioneren in het dagelijks leven te verhogen'.

Fysiotherapie Levator is gevestigd aan De Schagense Snees 29 in Dronten.

www.levator.nl