Primo Keukens opent nieuwe vestiging in Dronten

Dronten - Primo Keukens opent op zaterdag 29 februari een nieuwe vestiging in Dronten. Marian van der Velden en Marloes Krips zijn trots op de showroom, die ze met behulp van leveranciers en hun buurman Bouwcenter Concordia hebben opgebouwd en ingericht. 'We hebben nu de voordeligste keukenzaak van Nederland ook in Dronten'.

De showroom gaat pas op zaterdag 29 februari officieel open, maar er zijn al veel klanten binnen geweest. ‘We hebben in de aanloop al verschillende keukens verkocht want mensen zijn altijd nieuwsgierig, en kennen Marian al van eerdere Primo-ervaringen uit Kampen’.

'De nieuwe showroom ziet er mooi uit, en is een aanwinst voor Dronten en omstreken', vertellen Marian en Marloes, die beide al 20 jaar in de keukenbranche zitten. De nieuwe zaak is gevestigd aan de Aar 37 naast Bouwcenter Concordia en tegenover de Gamma en de Welkoop.

Gezamenlijke inkoop

‘Het is een plek met mooie winkels die aansluiten bij onze keukenhandel. Ook beschikken wij over een ruime eigen parkeerplaats en in de toekomst komen er naast ons ook nog nieuwe bedrijven. Wij verkopen keukens van degelijke Duitse kwaliteit tegen een vaste lage prijs. Door onze gezamenlijke inkoop met de andere zes vestigingen in Meppel, Heerenveen, Kampen, Hardenberg, Almelo en binnenkort ook in Roden kunnen wij hierdoor heel veel bieden.’

Samenwerking

De economische tijden in de bouw zijn goed en daarom zijn Marian en Marloes ervan overtuigd dat Primo Keukens in Dronten ook een groot succes gaat worden, mede door de samenwerking met Bouwcenter Concordia dat de moedermaatschappij is.

‘Primo keukens hecht veel waarde aan goed advies en goede service, we maken samen met de klant een tekening van hun droomkeuken, helpen de klant op weg met een leidingschema en tevens kunnen wij ook de montage regelen’.

Kookdemo

Tijdens de opening op zaterdag 29 februari is er een kookdemo van Whirlpool en voor elke bezoeker een leuke attentie.

Kijk ook op www.primokeukens.nl voor meer informatie en de openingstijden.