De uitgaanstrends van 2020: Amsterdam, Rotterdam en Breda

Aangeboden door: Groepen.nl

Je bent jong en je wilt lekker feesten. Waar kan dat beter dan in Rotterdam, Amsterdam óf Breda. Natuurlijk heeft ons land ook nog andere grote feeststeden maar dit zijn toch wel de meest bekende. In dit artikel worden de nieuwste uitgaansgelegenheden beschreven en geeft jou alle informatie om van een lekker avondje uit te genieten.

Amsterdam

Amsterdam. Het woord zegt al genoeg. Wereldwijd bekend als een van de beste feestplekken. Seks, drugs en goede muziek. Dat is de Amsterdam nightlife. Er zijn voldoende cafés, barretjes en clubs te vinden. Het hangt een beetje af van jouw voorkeur. Heb je zin om nog een drankje te doen met vrienden na je werk? Dan kan je een van de bekendere cafés opzoeken in de stad. Trouwens, een hapje eten kan ook. Op vrijdagavond en in het weekend is het nachtleven in Amsterdam geliefd. Mensen uit het hele land, en soms zelfs andere landen, begeven zich in het centrum van Amsterdam. Ze bevinden zich in een van de grote clubs die de stad. Voorbeelden daarvan zijn Disco Dolly, Club NYX en Jimmy Woo en Escape.

Rotterdam

Nog zo’n prachtige stad met een booming uitgaansleven. Rotterdam heeft voor ieder wat wils. Van gezellige kroegen tot discotheken en cafés. Het Manhattan aan de Maas is naast Amsterdam een zeer populaire bestemming om een avondje of zelfs een weekendje los te gaan. Een voorbeeld daarvan is de Maassilo. Een voormalige fabriek en een van de bekendste en grootste clubs van Rotterdam. Uitgaan doe je hier de hele nacht. Het industriële karakter van de Maassilo geeft een bepaalde sfeer en bestaat uit maar liefst 3 verdiepingen. Feestruimte genoeg dus. Een ander voorbeeld is Annabel. Dit op het Hofplein gelegen poppodium is de aangewezen locatie voor de juiste danspasjes. Er worden verschillende avonden georganiseerd, van hiphop tot techno en popmuziek. En een ander handig detail: Annabel is gelegen op maar een paar minuten afstand van het Rotterdam Centraal.

Breda

Het artikel wordt afgesloten met een laatste topper: Breda. Een ultieme feeststad wat al begint met het carnaval in februari. Wat Breda vooral onderscheidt van andere steden zijn de cafés. Waar steden als Rotterdam en Amsterdam vooral veel clubs hebben houden ze het in Breda wat kleiner. Een eerste voorbeeld bevindt zich in de Vismarktstraat bij Café Janssen. Dit is het café waar DJ Hardwell en Dannic groot zijn geworden waar ze dan ook nog regelmatig te vinden zijn. Achter de draaitafel, maar ook om op stap te gaan. Café Janssen is dinsdag tot en met zondag geopend en zorgt ervoor dat de nieuwste platen door de boxen galmen. Dat laatste is nog een originaliteit aan Breda. Het uitgaan kan bijna elke dag in Breda. Als je eens zo’n feestweek wilt houden met vrienden boek je gewoon een groepsaccomodatie. Zo kan je relaxen en feesten in een stad!