Suplacon wint Flevopenning TOPonderneming

Lelystad - Premier Mark Rutte was er vrijdagavand dan wel niet om de prijs uit te reiken - staatszaken in Brussel gingen voor - maar het feestje bij Suplacon uit Emmeloord was er niet minder om. Het plaatbewerkingsbedrijf nam tijdens het Ondernemersgala op Lelystad Airport de Flevopenning TOPonderneming in ontvangst.

TOPonderneming Suplacon is een innovatief bedrijf dat elke week meer dan 900 verschillende producten aan ruim 400 klanten door heel Nederland levert. Het bedrijf blijft zich vernieuwen, zowel van binnen als van buiten. Suplacon creatief in het aantrekken en opleiden van (nieuw) personeel. Ook maken ze onderdeel uit van het Innovatiecluster Noordoostpolder, samen met zeven andere bedrijven uit de maakindustrie.

Het bedrijf houdt zich tevens bezig met duurzaam ondernemen, zowel het hergebruiken van het materiaal als ook mensen een kans bieden die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Almere City FC wint Flevopenning Participatie

Tijdens het Flevopenningen Ondernemersgala werden nog twee Flevopenningen uitgerreikt. De Flevopenning Participatie ging naar Almere City FC. De prijs werd uitgereikt door Cedris-voorzitter Job Cohen.

Flevopenning 'Beste Comakership' naar Ellen de Bruin

De derde Flevopenning was die van Hogeschool Windesheim Flevoland voor ‘Beste Comakership’. Ellen de Bruin nam deze prijs in ontvangst uit handen van de Lelystadse onderwijswethouder Elly van Wageningen.