Familieconcert Hanzeborg biedt mooi programma

Lelystad - Na meerdere succesvolle edities houdt Woonzorg Flevoland zondag 15 maart, in samenwerking met stichting Amare Consort, weer een familieconcert in de Hanzeborg. Om 14.30 uur speelt een groep enthousiaste musici een mooi programma. Het concert is bestemd voor (buurt)bewoners, familieleden en andere belangstellenden.

Verschillende muziekstijlen worden ten gehore gebracht: van licht klassiek tot romantisch met composities van onder anderen G. Fauré, A. Dvorak en Cl. Debussy.

Het concert wordt verzorgd door musici Piet Verzijde (accordeon), Dorry Hamerslag (klarinet), Peter Ligtermoet (viool) en Lucia Cornelje, Stans en Guido Meisner (piano). In de centrale hal van de Hanzeborg kunnen bezoekers in huiselijke sfeer plaatsnemen voor het ‘podium’. De mooiste plek om het concert te aanschouwen is misschien wel het grand café op de eerste verdieping. Na de pauze volgt, onder leiding van Marianne ten Berg, een optreden van muzikale leerlingen van Scholengemeenschap Lelystad. Ook dit onderdeel is inmiddels een vaste traditie geworden.

Bewoners van De Hanzeborg hebben gratis toegang. De deuren openen om 14.00 uur. Het concert begint om 14.30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden wordt geadviseerd om verzekerd te zijn van een plek. Dit kan tot uiterlijk 9 maart bij de receptie van De Hanzeborg, telefoon: 0320-229111, e-mail: receptie-a@woonzorgflevoland.nl.