Inschrijving Tour of Art Flevoland loopt tot en met 2 maart

Lelystad - Jarenlange ervaring heeft geleerd dat veel Flevolandse kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de Tour of Art Flevoland ten einde loopt. Vandaar ook dit jaar weer een reminder, dat inschrijven voor de 15e editie nog mogelijk is tot en met 2 maart.

Tour of Art Flevoland vindt dit jaar plaats op zaterdag 3 en zondag 4 oktober. 

De deelname aan de Tour of Art Flevoland staat open voor zowel professionele als amateur beeldend kunstenaars. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door een onafhankelijke commissie, bestaande uit drie (jaarlijks andere) mensen van buiten Flevoland. Voor deze jubileumeditie zou de organisatie het extra leuk vinden om uit zo veel mogelijk plaatsen in Flevoland deelnemers te hebben.

Flevolandse kunstenaars die willen deelnemen hoeven niet te beschikken over een eigen locatie. De organisatie zorgt dat de deelnemers tijdens de Tour of Art kunnen exposeren op een van de deelnemerslocaties verspreid over Lelystad. Dit zijn deels ateliers, beeldentuinen en/of huizen van Lelystadse deelnemers, deels locaties die door Lelystadse bedrijven of andere organisaties beschikbaar gesteld worden. 

Informatie over de Tour of Art Flevoland, inclusief de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier, zijn te vinden op de website van Tour of Art Flevoland, www.tourofartflevoland.nl.