Nachtelijke afsluitingen N50 Ens-Kampen vv

Emmeloord - Vanaf volgende week woensdag tot en met zaterdagochtend 8.00 uur is er op de N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en Ens in beide richtingen geen verkeer mogelijk.

De N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en de afslag Kampen woensdag 26 februari van 20.00 uur tot donderdag 27 februari 06.00 uur en donderdag 27 februari van 20.00 uur tot vrijdag 28 februari 06.00 uur in beide richtingen afgesloten. Het is op genoemde tijden niet mogelijk vanaf knooppunt Hattemerbroek richting de A6 Lelystad en Lemmer te rijden en vanaf de andere kant is het niet mogelijk vanaf de A6 via de N50 naar Zwolle te rijden.

Van vrijdag 28 februari 21.00 uur tot zaterdag 29 februari 08.00 uur is de N50 tussen Kampen en Ens afgesloten. Het is niet mogelijk vanaf de N50 richting de A6 Lelystad en Lemmer te rijden en ook in tegenovergestelde richting is verkeer niet mogelijk. Ook tussen Ens (33) en Kampen (32) richting Zwolle is de weg afgesloten.

Pararelweg over Ramspolbrug ook dicht

Om de hinder voor de automobilist zoveel mogelijk te beperken, worden deze werkzaamheden gecombineerd met veiligheidstesten aan de Ramspolbrug. De veiligheidstesten voeren we uit om de Ramspolbrug in de toekomst veilig te blijven gebruiken en storingen te voorkomen. Vrijdag 28 februari tussen 20.30 uur en 06.00 uur is daarom ook de parallelweg N765 over de Ramspolbrug in beide richtingen gesloten.

Voor landbouwverkeer, fietsers en voetgangers zal er een uitzondering gemaakt worden in overleg met de verkeersregelaar ter plaatse. Doordat er veiligheidstesten worden uitgevoerd is het niet veilig om van de brug gebruik te maken, maar onder begeleiding is het mogelijk om de brug te passeren. De wachttijd kan verschillen en zal langer zijn dan gebruikelijk.

Omleidingsroutes

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Voor omleidingen kijk ook op www.rijkswaterstaat.nl/wegwerkzaamheden.