Show rond een groot icoon uit de popmuziek in De Meerpaal

Dronten - ‘The Rod Stewart Story’, de show rond één van de grootste iconen van de rockmuziek, is donderdag 19 maart om 20.15 uur te zien in theater De Meerpaal in Dronten.

Grote hit in Engeland

De voorstelling is een grote hit in Engeland en nu te zien in Nederland. Het verhaal en de muziek van een absolute wereldster met ontelbare hits op zijn naam wordt gebracht door de zanger Paul Metcalfe, die bijna niet van echt is te onderscheiden. Mary Cady, de zus van Rod Stewart, zei over deze zanger: ‘De stem en maniertjes van Paul lijken werkelijk heel erg op die van Rod.’ Stewart’s broer Don gaat nog een stapje verder: ‘Ik heb Rod vaak zien optreden, maar Paul is de beste Rod die ik ooit heb gezien en gehoord.’ Metcalfe wordt begeleid door een geweldige live band.

Reserveren

Kaarten voor de voorstelling reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de site van De Meerpaal.