Anonieme donatie maakt operatie Cindy Bello mogelijk

Lelystad - De zieke Cindy Bello (40) uit Lelystad kan dankzij een anonieme donatie worden geopereerd in Barcelona. Dit heeft haar familie op Facebook laten weten. Het minimaal benodigde bedrag van 85.000 euro is nu bereikt.

Cindy wordt thuis door een ambulance opgehaald, onder medische begeleiding naar Barcelona gevlogen en vanaf daar met een ambulance naar het Teknon ziekenhuis vervoerd. Ook de thuisvlucht van Cindy is dankzij de anonieme donatie geregeld. 'Een prachtig gebaar waar wij zeer dankbaar voor zijn. Hiermee is een grote last van onze schouders gevallen', aldus de familie.

De inzamelactie loopt nog door omdat er in Barcelona nog verdere onderzoeken moeten plaatsvinden en het benodigde bedrag voor de operatie hierdoor verder nog kan oplopen. De donaties, die nog uit de lopende acties voortkomen, kunnen nog op de doneersite maar ook rechtstreeks op rekeningnummer NL14 INGB 0008049798 ten name van Stichting Cindy's Hope 4 Life worden gestort.

Crowdfunding

Cindy heeft een gecompliceerde en levensbedreigende aandoening waarvoor zij in Nederland niet behandeld kan worden. In Barcelona kan dit al wel, maar dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Haar familie is daarom in december met een crowdfundingsactie gestart.

Lees ook: Lelystad komt in actie voor Cindy

www.cindyshope4life.nl