Derde groep van Skills4Life binnenkort van start

Lelystad - De derde groep van Skills4Life start in maart in Lelystad. Skills4Life is een leefstijlprogramma voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die hulp nodig hebben bij het maken van gezonde, verstandige keuzes en die net even een extra beetje hulp kunnen gebruiken met hun levensstijl.

Informatiebijeenkomst

Op woensdag 26 februari van 17.00 tot 18.00 uur vindt de informatiebijeenkomst plaats voor de derde groep. Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor jongeren en hun ouder(s)/verzorger(s). Na deze bijeenkomst kunnen de geïnteresseerden meteen besluiten om mee te doen. Het programma start vervolgens op maandag 2 maart en duurt 16 weken. Tijdens het programma krijgen de deelnemers lessen en workshops aangeboden door verschillende professionals over voeding, gedrag en bewegen.

Aanmelden

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan bij Patrick Boelhouwer, buurtsportcoach Gezondheid & Sociaal Domein van Sportbedrijf Lelystad, via e-mail p.boelhouwer@sportbedrijf.nl. De informatiebijeenkomst is gratis en voor deelname aan het Skills4Life-programma vragen wij een eenmalige bijdrage van € 25,00.

Het Skills4Life-programma is samenwerking tussen Sportbedrijf Lelystad, Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad, Simpl.Food, KernGezond, GGD en Fit12.

Kijk voor meer informatiea op www.sportbedrijf.nl/skills4life