De Kubus komt onder water te staan

Lelystad - Met het thema 'Onder water' organiseert De Kubus in Lelystad speciaal voor de allerjongste festivalbezoekers de 12e editie van het Peuter Kleuter Festijn. Op zaterdag 22 februari zijn bezoekers met begeleiders welkom op het festijn dat drie professionele theatervoorstellingen kent en een serie kunstzinnige workshops.

Het zal (groot)ouders regelmatig moeite kosten om hun peuter te verleiden verder te kijken dan de eerste beste theatrale ontmoeting: de betovering van het theaterlicht of de sfeer van een dansstudio, het is allemaal even opwindend. Meedoen aan een liedje, je laten verrassen door een zeemeermin, een kwal en een fantasierijke voorstelling beleven… Je bepaalt zelf de route. Kubus biedt onder andere de voorstellingen VaarWel, Golfje zoekt zee en Mannetje Piet gaat op reis.

Popconcert ‘Dag zon, dag zee’

Op zondag 23 februari kunnen de kinderen genieten van het sprankelende, interactieve programma vol liedjes in verschillende muziekstijlen. Dit concert gaat over de zon, wilde dieren, limonade met taart en natuurlijk over het strand. Een heerlijke ervaring voor het hele gezin: samen genieten en met een glimlach de theaterzaal van De Kubus verlaten.

Kaartverkoop

De voorverkoop gaat alleen online via de website van De Kubus. Voor aanvang zijn er ook kaarten aan de deur verkrijgbaar, mits deze er nog zijn. Zaterdag 22 februari van 09.00 tot 13.00 óf van 14.00 tot 18.00 uur, zondag 23 februari van 11.00 tot 12.00 uur. De entree is 10 euro per persoon per dag(deel).