Atelier van Hier opent deuren in station Lelystad

Lelystad - Fons en Johan van Stijn van Atelier van Hier verkopen sinds kort op een wel hele bijzondere locatie hun werk. De twee broers hebben namelijk onlangs een winkel geopend in de hal van station Lelystad Centrum.

Atelier van Hier maakt in de werkplaats in Heemskerk unieke werken die bij Loods 5 en nu dus ook in Lelystad worden verkocht. ‘Daarnaast produceren we ook in opdracht, alles is mogelijk, gebruik makend van mixed media en werkend met materialen zoals hout, kunstschildersdoek (canvas) en plexiglas. Alle canvassen worden afgewerkt met speciale hoogwaardige lak die een mooie diepte geeft en bovendien extra beschermt tegen zonlicht’, aldus de broers.

‘Kom langs voor een mooi cadeau of een sieraad aan de wand. Laat bijvoorbeeld een foto omtoveren tot een digitaal schilderij of laat je de wandkunst als PlexiArt uitvoeren, waardoor het een nog luxere uitstraling krijgt. Mooie voorbeelden hiervan zijn te bewonderen in onze winkel. Op een beeldscherm is de hele collectie te zien en je kunt ter plekke een kunstwerk uitkiezen. Bij Atelier van Hier is veel mogelijk, maar alles onder het motto 'verrassend betaalbare wandkunst.’