Albert Heijn Dronten West gaat verbouwen

Dronten - Dronten - Supermarkt Albert Heijn in Dronten West is begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing. Klanten merken er nu nog niets van; alles vindt achter de schermen plaats. Dat verandert op zaterdag 29 februari om 16.00 uur.

Zelfscankassa's

De winkel aan de Beursstraat 12 gaat dan dicht om te worden omgebouwd naar het nieuwste concept. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op vrijdag 13 maart om 11:00 uur.

De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. Door een vernuftige herinrichting wordt het binnenin veel ruimer en komt er een andere looproute. 'Zo maken we onze winkel geschikt voor het allernieuwste concept van Albert Heijn', legt supermarktmanager Lysanne Steijns uit. 'We krijgen een hypermoderne supermarkt. Onze klanten zullen blij verrast zijn'.

Kleurwedstrijd

In Albert Heijn Dronten West komen veel gezinnen met kinderen, en juist de kinderen krijgen een prominente rol bij de opening. Hiervoor start de winkel een leuke activiteit. Kinderen kunnen vanaf nu bij de servicebalie een kleurplaat ophalen en voor 29 februari weer inleveren. 'We kiezen 10 van de mooiste ingekleurde platen uit. Deze kinderen benoemen we tot VIP-klantjes en zij mogen samen met ons de winkel officieel op vrijdag 13 maart om 11.00 uur openen', aldus de supermarktmanager.