In het huwelijksbootje bij Club Port Side

Lelystad - Trouwen op het water met een prachtig uitzicht over het Markermeer. Dit is vanaf nu mogelijk bij Club Port Side in de jachthaven van Lelystad Haven.

‘En ook buiten op de steiger tussen de boten of op de dijk langs het water kunnen wij een mooie ceremonie voor het bruidspaar regelen!’, vertelt eigenaar Marc Hooijer.

Officiële trouwlocatie

Het organiseren van een receptie was al mogelijk, maar sinds eind januari is het drijvende restaurant ook een officiële trouwlocatie. ‘Eerst in het stadhuis trouwen, voordat het feest bij ons los kan barsten, is niet meer nodig. Wij verzorgen van begin tot het eind de dag van jouw dromen. Er is ruimte voor 60 gasten en wij houden met alle wensen van jou en jouw gasten rekening.’

Overnachting in luxe boothuis

In de loop van 2020 is het zelfs mogelijk om deze prachtige dag af te sluiten met een overnachting in een luxe boothuis. ‘Wij gaan vanaf mei/juni de verhuur van een aantal drijvende bungalows op ons nemen. Deze worden verhuurd voor een weekend of (mid)week en komen voor het voormalige pand van ‘t Dijkhuysje aan de kade te liggen’, legt Marc uit.

‘Wakker worden op het water met een geweldig uitzicht over het Markermeer. Zo wil je volgens mij best wel je eerste ochtend als newlywed doorbrengen. Overigens is het ook gewoon mogelijk om een van deze bungalows te huren zonder dat je net in het huwelijksbootje bent gestapt’, lacht Marc. ‘De bungalows zijn perfect voor een korte vakantie. Binnen no time ben je met je fiets in de Oostvaardersplassen en of wandel je naar Batavia Stad.’

Mooie plannen voor ‘t Dijkhuysje

Ook heeft de eigenaar van Club Port Side mooie plannen voor het oude ‘t Dijkhuysje. ‘Het is nog niet helemaal rond, maar ik hoop dit jaar stappen te zitten in het realiseren van zes hotelkamers op de bovenste twee verdiepingen van het prachtig gelegen pand. Dit in combinatie met een horecagelegenheid op de begane grond gaat op het oude werkeiland zeker voor meer leven in de brouwerij zorgen. Ik heb er al helemaal zin in!’, besluit Marc enthousiast.

Kortom, een heleboel mooie projecten en nieuwe plannen. Bezoek voor meer informatie de website van Club Port Side.