Flavour & Film met 'The Peanut Butter Falcon' in De Meerpaal

Dronten - In de filmreeks Flavour & Film is donderdag 5 en vrijdag 6 maart de film 'The Peanut Butter Falcon' te zien in De Meerpaal in combinatie met een wijn-, koffie- of luncharrangement.

Professioneel worstelaar worden

De jonge Zak heeft het syndroom van Down. Hij heeft slechts één droom: professioneel worstelaar worden. Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor, een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis.

De aanvang voor het wijnarrangement op donderdag 5 maart is 18.45 uur. Het koffiearrangement op vrijdag 6 maart begint om 10.00 uur. Daarna start om 12.00 uur het luncharrangement.

Kaarten reserveren

Kaarten reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur) en via de site van De Meerpaal.