Daan Boom wil te veel

Dronten - Daan Boom staat woensdag 4 maart om 20.30 uur in theater De Meerpaal in Dronten met zijn voorstelling ‘De Eerste’.

Boom had eigenlijk rapper, acteur, illusionist, dolfijnentrainer, profvoetballer, balletdanser, muzikant, president van Amerika, volkszanger of Frank Sinatra willen worden. Hij werd dan ook afgewezen op de toneelacademie in Maastricht omdat hij ‘te veel’ wilde.

Allereerste one-man-show

In de vorm van zijn allereerste one-man-show in het theater komt natuurlijk veel te veel. Zoals alleen Daan Boom dat kan: tapdansen, streetdancen, zingen, rappen, pianospelen, schreeuwen, balletten, huilen, miepen, maar ook sociale experimenten uithalen (zoals we die uit het programma Streetlab kennen), dirigeren (zoals in Maestro), verhalen vertellen uit de Kelderklasse en bovenal: heel veel lachen.

Kaarten reserveren

Kaarten voor de voorstelling reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de site van De Meerpaal.