BAS Voetbal organiseert tweede Open Dronter Kampioenschap Voetbalquiz

Biddinghuizen - BAS Voetbal organiseert op vrijdagavond 28 februari de tweede editie van het Open Dronter Kampioenschap Voetbalquiz. In de kantine van de club uit Biddinghuizen krijgen de deelnemers vragen over allerlei onderwerpen voorgeschoteld, maar allemaal hebben ze één gezamenlijke connectie: voetbal. De inschrijving is nog geopend tot en met woensdag 19 februari.

De deelnemers aan de voetbalquiz moeten om 20.00 uur paraat zitten voor de eerste vraag, waarna er een avondvullend programma volgt. 'Het moet vooral een gezellige avond worden, maar uiteraard gaan we ook proberen om de hersens van iedere voetbalkenner te laten kraken. Want uiteindelijk wordt er wel gestreden om de hoofdprijs: de wisselbeker', meldt de organisatie. De kantine is vanaf 19.30 uur geopend. Ook publiek is van harte uitgenodigd om getuige te zijn van deze voetbalquiz.

Inschrijving

De inschrijving is inmiddels geopend en loopt tot en met woensdag 19 februari. De teams bestaan uit minimaal twee personen en maximaal vier personen. Aanmelden kan via de speciale website aanmelden.basvoetbal.nl. Per team bedraagt het inschrijfgeld 10 euro en die betaling vindt ongeveer een week van tevoren plaats via Tikkie. 'Schrijf je snel in, want vol is vol!', laten de organisatoren weten.