Inschrijving tweede Kiekendief Marathon geopend

Swifterbant - De inschrijving voor de tweede editie van de Kiekendief Marathon in Swifterbant is geopend. Het evenement wordt gehouden op zaterdag 6 juni.

De eerste editie van deze duo-/teammarathon voor fietsers en lopers, die in juni 2019 werd gehouden, was zo’n succes dat de organisatie in oktober vorig jaar besloot dat er een tweede editie zou komen.

Vrij en onbeperkt wisselen

In de eerste editie moesten de deelnemers ruim veertig kilometer afleggen. Telkens was er één hardloper onderweg, terwijl één of meerdere teamgenoten op de tweewieler mee fietsten. Er kon vrij en onbeperkt worden gewisseld.

De tweede editie van de Kiekendief Marathon start op zaterdag 6 juni om 09.30 uur bij Boerderijwinkel Smit aan de Rivierduinweg 13 in Swifterbant. Onderweg kunnen de deelnemers genieten van het Flevolandse landschap met onderweg een hapje en een drankje bij deelnemende bedrijven.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 24 mei via de website Inschrijven. Een deel van de opbrengst van het evenement gaat naar Energy 4 All, dat strijdt tegen energiestofwisselingsziekten.