Eerbetoon aan CCR in Agora

Lelystad - Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’ en ‘Down On The Corner’.

Authentiek eerbetoon

De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago brengt woensdag 19 februari een zeer authentiek eerbetoon aan het legendarische CCR in het Agora Theater.

Heimwee

Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar de magische muziekstijl blijft. Ook in ons land. Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, genoemd naar een politiek geladen CCR-nummer. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van CCR, zal weer voor u staan alsof het 1969 is. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte ‘trip down memory lane’.

Bestellen

Kaarten zijn te bestellen aan de theaterkassa (geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling), telefonisch via nummer 0320-239239 en via de website van Agora.