Lelystadse sportkampioenen gezocht

Lelystad - Veel inwoners van Lelystad (jong en oud) hebben in 2019 een bijzondere sportprestatie neergezet. Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Zij kunnen worden aangemeld voor een huldiging op zaterdag 7 maart in het Agora Theater.

In maar liefst 9 categorieën kunnen er kandidaten worden aangemeld: individuele sporters, teamsporters, sporters met een beperking, sporttalenten, mooie sportinitiatieven, meest maatschappelijk betrokken sportvereniging en de sportiefste basisschool uit Lelystad.

Een kandidaat is iedereen die een prijs gewonnen heeft in een competitie, schoolsporttoernooi of op een NK, EK en WK. Ook is er een podiumplek voor de sportiefste basisschool. Een nieuwe en bijzondere categorie is het sportinitiatief van 2019. Het Sportbedrijf wil graag sportieve inwoners, verenigingen en/of instanties die met hun idee meer inwoners in beweging krijgen in het zonnetje zetten. Kijk voor de specifieke criteria op de website van Sportbedrijf Lelystad.

Aanmelden van kandidaten

Het aanmelden van kandidaten kan tot en met zondag 16 februari via www.sportbedrijf.nl/huldiging. Tijdens de huldiging op zaterdag 7 maart in het Agora Theater krijgen alle kampioenen een mooi aandenken en wordt het sporttalent, het mooiste sportinitiatief, de meest betrokken sportvereniging en de sportiefste basisschool uit Lelystad bekendgemaakt.