'Hello Dolly' in De Meerpaal

Dronten - In theater De Meerpaal in Dronten is vrijdag 21 en zaterdag 22 februari om 20.00 uur de voorstelling ‘Hello Dolly!’ met Simone Kleinsma te zien.

Repeteren

De opbouw van de show was in De Meerpaal en vanaf 6 februari start de cast er met repeteren voor de try-outs.

‘Hello Dolly!’ vertelt het komische verhaal van Dolly, gespeeld door Simone Kleinsma. Dolly is een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals ‘De Liefde’. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer beseft ze dat deze man ideaal is voor haarzelf.

Geheel nieuwe Nederlandse productie

De internationaal succesvolle Amerikaanse regisseur Glenn Casale (‘Beauty and the Beast’) tekent voor de regie van de geheel nieuwe Nederlandse productie. De choreografie wordt gecreëerd door Daan Wijnands, de winnaar van vijf Musical Awards. De vertaling van het script is in handen van Jan Rot.

Kaarten voor de voorstelling reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de site van De Meerpaal.