De 4 perfecte rugzakken voor het komende seizoen

Aangeboden door: The Little Green Bag

Een goede rugzak is geen overbodige luxe. Speciaal voor de lezers van de Flevopost heb ik een lijst opgesteld met de mooiste, maar ook praktische rugzakken voor het komende seizoen.

Eastpak Evanz

De Evanz rugzak van eastpak is ideaal voor scholieren en werkgevers die hun laptop meenemen. De rugzak is groot en biedt veel ruimte voor je spullen. Het gewatteerde laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop. De rugzak is erg stevig en kan voor een comfortabelere houding met een extra gespsluiting om je middel worden vastgemaakt. De tas is 29 x 52 x 19 cm groot en is verkrijgbaar in het denimblauw, black denim, mono night en zwart.

Eastpak padded zippl'R

Deze eyecatcher van eastpak heeft een groot formaat. Hij biedt ruimte voor een 13-inch laptop en beschermt de laptop tegen krassen en deuken. De tas heeft een groot hoofdvak en een kleiner voorvakje voor je persoonlijke eigendommen. De rugzak is gemaakt van 100% vegan polyester. De schouderhengsels zijn gewatteerd en verstelbaar , daardoor heeft de tas een hoog draagcomfort. De tas is 30 x 40 x 18 cm groot en is verkrijgbaar in de kleuren blocked navy en blocked blue.

Eastpak tranverz connect small

De tranverz connect small is een reiskoffer van een medium formaat. De koffer is perfect om mee te nemen tijdens een uitstapje van een paar dagen. De tas is gemaakt van polyester met hoeken van duurzaam hypalon, hyopalon verstevigt de koffer. De tas heeft een inhoud van 42 liter en is 32,5 x 51 x 25 cm groot. De koffer heeft compressiebanden die je spullen op zijn plek houden. De koffer heeft een TSA slot en is verkrijgbaar in het zwart.

Eastpak padded pak'R

Deze klassieke rugzak van eastpak is voorzien van een hoofdvak en een voorvakje. Beide vakken worden gesloten met een ritssluiting. De rugzak biedt ruimte voor een 13-inch laptop en beschermt deze tegen beschadigingen. De schouderbanden zijn gevoerd voor een extra comfortabel gevoel. De tas is 30 x 40 x 18 cm groot en is gemaakt van polyester. De tas is in veel kleuren verkrijgbaar onder andere in Goldout white, flower beach, topped serene en simple grey.