Met een klassieke kever langs de tulpenvelden

Lelystad - De Lelystadse bedrijven Keveravontuur en Peter Rijsenbrij Producties gaan samenwerken. Zij beschikken beide over bijzondere oldtimers, namelijk Volkswagen kevers uit de jaren ‘70 en presenteren speciaal voor bedrijven de Tulpenroute Flevoland met klassieke kevers.

‘Onze kevers zijn natuurlijk geschikt voor allerlei gelegenheden. Ze zijn te huur als trouwauto, voor een familiedag of voor een bedrijfsuitje, maar ook voor pleziertochten en als eye-catcher. Keveravontuur heeft tien kevers en Rijsenbrij twee speciaal vormgegeven kevers met platenhoezen van The Beatles en The Beach Boys en hun bekende liedjes voor onderweg’, vertellen Peter Rijsenbrij en Jan Sportel.

Kleurrijk schouwspel

‘De jaarlijkse Tulpenroute Flevoland is een kleurrijk schouwspel dat het nog meer bijzonder maakt. We hebben speciale routes met verrassende tussenstops bij de Flevolandse boeren voor een hapje en een drankje’, zegt Peter Rijsenbrij.

Prijsvraag

Onderweg kan men vragen beantwoorden en daarmee een prijs winnen. Zo maak je kennis met de agrarische sector in Flevoland of pluk je een eigen bos tulpen in een pluktuin en kun je prachtige foto’s maken.

Tulpenroute Flevoland kan worden gereden van 10 april tot en met 5 mei. Bedrijven die interesse hebben om met het personeel een dag (deel) tijdens de Tulpenroute periode door Flevoland te rijden, kunnen contact opnemen met Peter Rijsenbrij of Jan Sportel.