Art Partout geeft proeflessen fijnschilderen in Lelystad

Lelystad - Art Partout start in maart de opleidingen Realistisch fijnschilderen aan De Schans 18-2 in Lelystad. Voorafgaand aan de opleiding, waar de deelnemers in de traditie van de oude meesters leren schilderen, zijn er enkele gratis proeflessen.

Vrijblijvende kennismaking

De proeflessen zijn bedoeld voor iedereen die altijd al goed wilde leren schilderen en vrijblijvend kennis wil maken met realistisch fijnschilderen.

Deelnemers maken in tweeënhalf uur een klein stilleven in olieverf, dat na afloop van de proefles mee naar huis mag worden genomen. Ook wie geen enkele ervaring heeft met schilderen, zal ondervinden dat het mogelijk is een leuk schilderij te maken. Schilderen is makkelijker dan vele mensen denken, iedereen kan het leren.

Informatie over opleiding

Tijdens de proefles krijgen de deelnemers alle informatie over de opleiding Realistisch fijnschilderen, die in de derde week van maart van start gaat.

Donderdag 30 januari 18.30 uur, vrijdag 31 januari 9.30 en 13.30 uur, zaterdag 1 februari 9.30 en 13.30 uur, donderdag 13 februari 18.30 uur, vrijdag 14 februari 9.30 en 13.30 uur, zaterdag 15 februari 9.30 en 13.30 uur.

De proefles is gratis, voor de materialen wordt wel een bijdrage gevraagd. Voor inschrijving voor een vrijblijvende gratis proefles: www.fijnschilderen.nl.