Meest persoonlijke voorstelling Matroesjka

Dronten - Matroesjka speelt zaterdag 1 februari om 20.30 uur de voorstelling ‘Brainwash’ in theater De Meerpaal in Dronten. Het is de meest persoonlijke voorstelling tot nu toe van Lisa en Janneke.

Voor de wind

Het ging Matroesjka voor de wind. In 2014 won het duo glansrijk de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Vanaf toen ging hun carrière bijna nog harder dan hun grappen. Een depressie bracht één en ander tot stilstand. Matroesjka klom uit het zwarte gat en is terug.

Lisa: ‘We bevragen elkaar en de wereld om ons heen, iedere avond weer. We leggen graag de vinger op de zere plek. Onze voorstelling is net een schaakspel, we zetten elkaar voortdurend schaakmat. Dat levert spannend cabaret op.’

Technocabaret

Janneke: ‘Omdat we van harde grappen en elektronische muziek houden, bedachten we ons eigen genre: technocabaret. Een mix van rauwe humor over de actualiteit met dikke, sappige technobeats.’

Reserveren

Kaarten voor de voorstelling reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de site van De Meerpaal.