Reaal Dronten verlengt samenwerking met technische staf

Dronten - Het bestuur van Reaal Dronten hebben het contract met hoofdtrainer Burak Yargan en zijn technische staf voor het seizoen 2020-2021 verlengd. Gedurende het lopende seizoen is de ontwikkeling binnen de selectie goed zichtbaar.

'De balans tussen talentvolle jonge spelers, die hun kans krijgen en pakken, en ervaren oudere spelers werpt zijn vruchten af. Er staat een team in ontwikkeling met mooie toekomst perspectieven', aldus het bestuur. 'Burak en zijn staf, assistent trainer Martin Vredenburg en teammanager Stefan Halfwerk zijn de aanjagers van deze ontwikkeling'.

Yargan en zijn staf zijn dit seizoen samen met de club in een mooi, uitdagend, meer jaren project gestapt. Een project gericht op de doorontwikkeling van de selectie van de club naar een hoger prestatieniveau. De ambitie is uitgesproken om met het vlaggenschip een stabiele derdeklasser te worden. Ook het realiseren van een sterk, prestatiegericht, tweede elftal, wat noodzakelijk is om de uitgesproken ambitie waar te kunnen maken. Met de talentvolle JO19 en JO17 achter de selectie, en de regelmatig gespeelde O23-wedstrijden wordt de aansluiting steeds beter.

Nu met de contractverlengingen de basis staat, en het project duidelijk is, zal de technische commissie hard aan het werk gaan om de trainers en begeleiders voor de tweede selectie, JO19 en JO17 rond te krijgen.

Naast dit mooie nieuws is men bij Reaal Dronten zich terdege bewust dat het imago van gezelligheidsclub niet in het gedrang mag komen. Er staan dan ook weer mooie evenementen op de agenda waarbij de slogan “gezelligheid kent geen tijd” hoog in het vaandel staat. Ook voor de kleine Reaalisten zullen er weer mooie evenementen georganiseerd worden komend half jaar.