Kijkje in de circulaire keuken van Flevoland

Lelystad - Met Expeditie XL biedt het Platform Circulair Flevoland op donderdag 6 februari geïnteresseerden een kijkje in de keuken van de circulaire voedselproductie en landbouw in Flevoland.

Altijd al willen weten wat er achter de schermen van bedrijven en organisaties als Flevosap en de Aeres Hogeschool gebeurt? Of hoe je circulair kippen kunt houden? De deelnemers aan Expeditie XL gaan een hele dag mee langs verschillende bedrijven en organisaties, krijgen een uitgebreide rondleiding en de mogelijkheid om vragen te stellen. Iedereen, van ondernemer tot inwoner, is welkom om mee te gaan. Deelname is gratis, lunch wordt verzorgd. De expeditie is onderdeel van de landelijke Week van de Circulaire Economie.

Beperkt aantal plekken

Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan via www.circulairflevoland.nl.

Platform Circulair Flevoland

Het Platform Circulair Flevoland is een samenwerkingsverband tussen de provincie en de gemeenten in Flevoland. Het doel van het Platform is om ondernemers, overheden en kennisinstellingen met elkaar in contact te brengen om zo kennis en ervaringen te delen over de circulaire economie en deze te helpen groeien. Het Platform telt inmiddels meer dan 400 deelnemers en heeft al meerdere circulaire ketens in Flevoland ondersteund.