Dirty Daddies komen naar De Kubus

Lelystad - The Dirty Daddies trekken dit jaar met hun ‘Grand Theft Audio’ tour door het land. De band doet hierbij op zaterdag 15 februari De Kubus in Lelystad aan. Dit optreden is een samenwerking met poppodium Corneel.

‘Beste coverband van Nederland’

Giel Beelen noemde de heren van The Dirty Daddies niet voor niets al eens de beste coverband van Nederland: 120 hits in 120 minuten worden namelijk met ongeëvenaard enthousiasme op het publiek afgevuurd, gelardeerd met een arsenaal aan special effects.

Het zevental raast al ruim zes jaar lang loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feestexplosie. Met meer dan vijfhonderd shows achter de rug is de kans dat iemand nog nooit van The Dirty Daddies heeft gehoord dan ook vrij klein.

Must-see

De coverband kreeg het voor elkaar twee keer de AFAS Live uit te verkopen, was te zien bij tv-programma’s als ‘RTL Late Night’ en ‘NOS op 3’ en speelde als klap op de vuurpijl festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea volledig plat. Het optreden is een must-see voor iedereen die niet vies van een feestje is.

Meer informatie op en kaarten via www.corneel.nl.