Apollo Ensemble houdt fotowedstrijd rond Johannes Passie van Bach

Dronten- Het Apollo Ensemble houdt een fotowedstrijd met als onderwerp Bachs Johannes-Passie, hoe zie jij die in 2020?

Het Apollo Ensemble voert op dinsdag 24 maart de Johannes Passie uit in De Meerpaal in Dronten. De foto-expositie komt daar voorafgaand aan het concert te hangen.

Drie thema's

Bach laat de evangelist het verhaal vertellen, er zijn groepen mensen die een rol spelen in het verhaal en er zijn personen die aria’s zingen, de personen die in eigen gedachten verzonken zijn. Bach doet het met muziek, maar je kunt dit ook uitbeelden in foto’s. Foto’s kunnen geïnspireerd zijn op deze drie thema’s: een verhaal vertellen, ergens bij betrokken zijn en in je eigen gedachten en gevoel verzonken bezig zijn met iets wat gebeurd is en wat een grote indruk op je gemaakt heeft.

Wedstrijd

Een deskundige jury selecteert de foto’s voor: de social mediacampagne; in het programmaboekje van het concert, een foto-expositie en de beste foto’s voor een vrijkaartje van het concert. Foto’s (minimaal 1 mb, met vermelding van je woonplaats) kunnen tot 1 maart worden gemaild via de website: www.apollo-ensemble.nl of per e-mail: apolloensemble@planet.nl.

Kijk voor meer informatie op: www.apollo-ensemble.nl/de-visualisatie/