Tulpenroute Flevoland zoekt activiteiten langs de routes

Biddinghuizen - De organisatie van Tulpenroute Flevoland is op zoek naar activiteiten langs de route. De zevende editie vindt plaats van 10 april tot en met 5 mei. In die weken verandert het buitengebied van Dronten, Lelystad, Zeewolde en dit jaar ook Almere in een kleurrijke bloemenzee.

Voor ondernemers of bewoners die langs de routes activiteiten willen organiseren is op maandag 20 januari om 20.00 uur een informatiebijeenkomst in De Kandelaar in Biddinghuizen.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen vrijwilligers van Tulpenroute Flevoland over de routes en hoe mensen in Dronten, Lelystad , Zeewolde en Almere hier met activiteiten op kunnen aansluiten. ‘Jaarlijks bezoeken vele duizenden mensen de tulpenvelden in Flevoland. Door activiteiten aan te bieden kunnen we deze bezoekers het buitengebied écht laten ervaren’, vertelt voorzitter Herman Vermeer.

‘Een van de doelen van Tulpenroute Flevoland is om mensen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van Flevoland. We laten graag zien hoe mooi en bijzonder onze provincie en hoeveel er te doen en te beleven is.’

Voorbeelden van activiteiten? Exposities, open dagen, workshops, een kijkje in de stal, tulpen plukken in de pluktuin, de verhuur van steps, survivalactiviteiten en een bustour. De eerste aanmeldingen van activiteiten stromen inmiddels binnen.

Het aanmelden van activiteiten kan ook via de website van Tulpenroute Flevoland.