Van der Laan en Woe staan in Agora

Lelystad - Van der Laan & Woe brengen zaterdag 1 februari om 20.15 uur met hun nieuwe cabaretprogramma ‘Pesetas’ een avond totaalcabaret in het Agora Theater. Het wordt een avond die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts. De tournee is wegens succes voor een laatste keer verlengd.

Avond vol fantastische vondsten

Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn naast hun theatershows ook bekend van hitshow ‘De Kwis’ en van hun nieuwe satirische programma ‘Even tot hier’ op televisie. Hun nieuwe cabaretshow ‘Pesetas’ is een virtuoze reis door de tijd die je alleen gelooft als je er bij bent geweest. 'Hun zesde voorstelling biedt een avond vol fantastische vondsten in oergeestige sketches en liedjes', schrijft de Volkskrant, die het maximale aantal van vijf sterren gaf.

Kaarten

Kaarten zijn te koop aan de theaterkassa (geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling), telefonisch via nummer 0320-239239 en via de website van Agora.