Nieuwe show 'Omdenken' in Agora

Lelystad - Berthold Gunster staat woensdag 5 februari in het Agora Theater in Lelystad met een nieuwe ‘Omdenken’-show.

Wervelende mix

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Gunster in deze one-man-show zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen.

Gloednieuwe fiets gestolen

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elke verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing? Berthold Gunster helpt met ‘omdenken’!

Kaarten

Kaarten zijn te koop aan de theaterkassa (geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling), telefonisch via nummer 0320-239239 en via de website van Agora.