Poppentheater Valentijn speelt 'Biggetjesroze' in De Meerpaal

Dronten - Poppentheater Valentijn speelt zaterdag 15 februari om 14.00 uur de voorstelling ‘Biggetjesroze’ in theater De Meerpaal in Dronten.

Feest op de boerderij

Op de boerderij is het feest. Vader en moeder varken hebben het leven geschonken aan zes biggetjes. Berend, Barend, Bert, Bram, Bas en Betsie. Ze wonen gezellig met elkaar in het varkenskot, slobberen elke dag varkenspap en nemen regelmatig een heerlijk modderbad. Alleen Betsie niet. Ze vindt het modderbad vies. Zij wil weten wie er nog meer op de boerderij wonen en wat ze doen. ‘Biggetjesroze’ is een humoristische voorstelling voor kinderen vanaf drie jaar.

Voorstelling met lieve knuffels

De voorstelling wordt gespeeld met lieve knuffels in een varkensstal, waar een groot pop-up boek met verschillende boerderijtaferelen in verstopt blijkt te zitten. De kinderen worden bij de voorstelling betrokken door liedjes mee te zingen, dierengeluiden te maken en oplossingen te zoeken met de boerin voor Betsies probleem.

Reserveren

Kaarten voor de voorstelling reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein in De Meerpaal (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur). telefonisch via nummer 0321-388770 en via de website van De Meerpaal.