Sportschool Missiefit opent deuren in Lelystad

Lelystad - Sportschool Missiefit opende deze maand haar deuren in Lelystad. De sportschool biedt afwisselende groepslessen en persoonlijke begeleiding op kleinschalig niveau.

Eigenares Eva Briaire kijkt terug op een succesvolle eerste week. Voor haar gaat met de opening van haar eigen sportschool een langgekoesterde wens in vervulling. Eva is geen onbekende in het Lelystadse sportcircuit; 14 jaar lang gaf zij sportlessen bij Fitland, dat onlangs door Basic Fit werd overgenomen. Eind 2019 besloot zij om haar droom te verwezenlijken en Missiefit te openen.

Missiefit biedt verschillende groepslessen die variëren van een intensieve workout, gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermogen en het sterker worden, tot Fit Yoga, dat op ontspanning en souplesse is gericht. De sportschool biedt professionele begeleiding en persoonlijke aandacht op kleinschalig niveau. Geen uitpuilende zalen en anonimiteit,  maar een fijne sfeer en na afloop nog even napraten met een kopje koffie. Daarnaast biedt Eva ook de mogelijkheid voor een training op maat.

Als openingsactie kunnen klanten nog de hele maand januari gratis sporten.

www.missiefit.nl