Landstede MBO houdt open huis

Regio - Iedereen die interesse heeft in een (vervolg)studie op het mbo kan zich donderdag 23 en vrijdag 24 januari uitgebreid laten informeren bij Landstede MBO. Op donderdag zijn de locaties in Harderwijk, Dronten, Lelystad, Raalte en Zwolle geopend. Vrijdag houden de Zwolse locaties nogmaals een open huis.

Bezoekers van het open huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen, waaronder de 48 opleidingen die door de Keuzegids zijn beoordeeld als Topopleiding. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden.

Locaties in de regio 

De locaties in Harderwijk (Westeinde 33, Mecklenburglaan 3, de Sypel 2 en Parkweg 4b) en Lelystad (Het Ravelijn 1) zijn van 16.30 tot 20.30 uur geopend. De locatie in Dronten (Het Perron aan de Arend 4) is geopend van 15.00 tot 18.00 uur. 

Kijk voor meer informatie over het open huis op www.landstedembo.nl. Hier kunnen bezoekers zich ook aanmelden. Voor informatie of een afspraak met de studieloopbaanadviseurs is er het gratis informatienummer: 0800-0245666 (tijdens kantooruren).