Zingen in Lelystad gaat weer van start

Lelystad - Het muzikale evenement 'Zingen in Lelystad' gaat op zaterdagmorgen 18 januari weer van start in Theater Posa. Iedereen is welkom bij dit zangfeestje in een ontspannen sfeer.

Meerstemmige zang

De muziek die wordt gezongen wordt op een groot scherm geprojecteerd en bestaat uit wereldmuziek, canons, traditionals en een enkel popnummer. Er wordt meestal meerstemmig gezongen, waarbij zangplezier en veel zingen centraal staan. Natuurlijk wordt er geoefend, maar er zijn geen lange partijstudies. Het gaat erom met elkaar op ontspannen wijze zingen. Alles wordt voorgezongen en op de piano meegespeeld.

Begeleiding door Joshua Buijnink

Joshua Buijnink begeleidt het zingen op de piano. Hij is pianist bij onder meer Just the Two of Us, Bubblegumm en Suiker, zoetstof voor de ziel.

Zingen In Lelystad staat onder leiding van Petra Overeem. Het delen van de vreugde van zingen is haar passie. Vol enthousiasme geeft zij mensen de ruimte om op ontspannen wijze samen te zingen en te genieten van mooie klanken.

Het evenement vindt plaats van 10.30 tot 12.30 uur. Lid zijn is niet nodig om mee te kunnen doen.

Er wordt gezongen op 18 januari, 29 februari, 14 maart, 18 april, 9 mei en 13 juni. Prijzen en meer informatie op www.piovocaal.nl.