Filmontbijt met 'Kruimeltje' in De Meerpaal

Dronten - Na succesvolle eerdere edities houdt De Meerpaal zondag 16 februari een filmontbijt met de film ‘Kruimeltje: de Strijd om de Goudmijn'. Het hele gezin kan genieten van een ontbijt met daarna een fantastische film.

Meer dan miljoen mensen naar bioscoop

In 1999 veroverde de film ‘Kruimeltje’ massaal de harten van het Nederlandse publiek, meer dan één miljoen mensen gingen naar de bioscoop. In 2020 is de tijd aangebroken voor een nieuw avontuur. In ‘Kruimeltje: de Strijd om de Goudmijn’ is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland.

Weglopen met trouwe hond

Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en als hij aan haar probeert te ontsnappen, worden ze allebei ontvoerd. Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn.