WinterDroom is publiekstrekker

Luttelgeest - Het eerste weekend van de WinterDroom trok zaterdag en zondag al 4800 bezoekers naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest.

Het belevingspark heeft de 35e editie van de lichtjesavonden van 16.30 tot 21.00 uur nu zo aangepakt dat bezoekers vooraf online een ticket kunnen bestellen, waarop een tijd staat wanneer ze het park in kunnen. Iedere twintig minuten kan een nieuwe groep naar binnen, waardoor de gasten nog beter van de sfeer kunnen genieten. ‘De reacties zijn enthousiast. De bezoekers staan nu niet allemaal om vijf uur voor de deur. Het werkt perfect en hierdoor is er ook nog eens meer capaciteit’, zegt Femke Kroese van het park. Met name het eerste uur van half vijf tot half zes is getuige de boekingen erg populair. ‘Dat loopt al aardig vol.’

20.000

Vorig jaar kwamen 15.000 mensen naar de sprookjeswereld. De verwachting is dat het er dit jaar meer dan 20.000 worden. Gasten van het park die overdag komen kunnen ‘s avond met dat kaartje ook naar de verlichte hoeve. De sprookjeswereld is nog tot en met tweede kerstdag te bewonderen. Daarnaast is er een doorlopende kerstmarkt in het park die gratis te bezoeken is. Met de betoverende lichtjesshows richting kerst is december de drukste maand geworden voor de de Orchideeën Hoeve.