Santa Run voor het goede doel

Lelystad - Verkleed als kerstman voor het goede doel lopen of rennen? Dat kan zondag 15 december om 13.30 uur op de Agorahof in Lelystad. Dan vindt voor de vierde keer de Rotary Santa Run Lelystad plaats.

Door mee te doen aan de Santa Run steun je Lelystadse kinderen die mantelzorg verlenen. In de zomer van 2019 kunnen zij dan meedoen aan een gezellige en sportieve week met het Zomerwatersportweek op het Bovenwater.

'Het gaat om de gezelligheid'

Dit jaar valt de Santa Run samen met de gezellige kerstmarkt waar ook allerlei leuke activiteiten zijn te beleven zoals leuke marktkraampjes, foodtrucks en muziek. De verwachting is dat 500 deelnemers, verkleed als kerstman, het parcours hardlopend of wandelend afleggen.

Burgemeester geeft startschot

De Santa Run start op zondag 15 december vanaf de Agorahof. Vanaf 13.30 uur kunnen de deelnemers en toeschouwers zich verzamelen. Voorafgaand aan de start vindt een gezamenlijke `warming-up' plaats, waardoor alle kerstmannen goed voorbereid aan de start kunnen verschijnen. De burgemeester geeft het startschot.

'De Santa Run is een leuk evenement voor jong en oud. Een geweldige dag met familie, vrienden en kennissen is gegarandeerd'. De Rotary wil jaarlijks een aantal goede doelen ondersteunen en de Santa Run is een mooie manier om dat te kunnen doen.

Inschrijven kan via www.lelystad.rotarysantarun.nl